21 προσλήψεις σε εξέλιξη

ergasiaaggelia-gia-parea-620x330

Η ΔΕΗ Α.Ε., κατόπιν της υπ’αριθ. ΔΙΠΑΑΔ/Φ.ΕΓΚΡ./106/15254/19.7.2016 Εγκριτικής Απόφασης της Επιτροπής του άρθρου 2, παρ. 1 της ΠΥΣ 33/2006, όπως ισχύει, προκηρύσσει είκοσι μια (21) θέσεις Ιατρών, με τους οποίους προτίθεται να συνάψει Συμβάσεις Μίσθωσης Έργου ετήσιας διάρκειας, για την παροχή υπηρεσιών Ιατρικής της Εργασίας προς τις Μονάδες του Ομίλου ΔΕΗ που εδρεύουν στους Νομούς του Πίνακα 1, εκ μέρους της ΕΣ.Υ.Π.Π. ΔΕΗ, και ενίοτε προς τρίτους, για λογαριασμό της ΕΞ.Υ.Π.Π. ΔΕΗ.

Σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που θέτει η κείμενη νομοθεσία, οι υποψήφιοι πρέπει να:

  • Είναι Ιατροί, μέλη Ιατρικού Συλλόγου.
  • Κατέχουν και ασκούν την ειδικότητα της Ιατρικής της Εργασίας, όπως πιστοποιείται από τον οικείο Ιατρικό Σύλλογο. Σε περίπτωση που δεν εκδηλώσουν ενδιαφέρον υποψήφιοι με την υπόψη ειδικότητα, θα ακολουθούνται οι προβλέψεις του Ν. 3850/2.6.2010, άρθρο 16, παρ. 2.
  • Έχουν (οι άνδρες) εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί από αυτές.

Το αντικείμενο της απασχόλησης των Ιατρών Εργασίας θα είναι το οριζόμενο από τις διατάξεις του Ν. 3850/2.6.2010 και τις σχετικές κανονιστικές Αποφάσεις. Οι Ιατροί που θα ασκούν καθήκοντα Ιατρού Εργασίας με τις υπόψη συμβάσεις μίσθωσης έργου, θα έχουν ως έδρα απασχόλησης τις Μονάδες του Ομίλου ΔΕΗ που βρίσκονται εντός των γεωγραφικών ορίων των Νομών απασχόλησης του Πίνακα 1. Η αμοιβή για κάθε θέση θα αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης μεταξύ των κατάλληλων υποψηφίων και της ΔΕΗ Α.Ε.

Η αμοιβή μπορεί να καταβάλλεται και τμηματικά, ανά τακτά ή μη χρονικά διαστήματα, όχι μικρότερα του μηνός, με την προσκόμιση από τον Ιατρό Τιμολογίου Παροχής Υπηρεσιών και με βάση την πρόοδο εκτέλεσης του έργου, όπως θα πιστοποιείται κάθε φορά από τη ΔΕΗ Α.Ε.

Ο Ιατρός θα ενεργεί ως ανεξάρτητος επαγγελματίας και θα επιλέγει ελεύθερα το χρόνο εκτέλεσης του έργου, ανάλογα με το χρόνο λειτουργίας των Υπηρεσιακών Μονάδων της Επιχείρησης που ασκεί τα καθήκοντά του.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποβολής υποψηφιότητας (σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα), όπου θα αναφέρεται το έργο ή, κατά σειρά προτίμησης, τα έργα ενδιαφέροντός τους (βάσει του Πίνακα 1) και η οποία θα συνοδεύεται επί ποινή αποκλεισμού, από τα οριζόμενα παρακάτω δικαιολογητικά.

Οι αιτήσεις συνοδευόμενες με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει θεωρημένη, από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα, την υπογραφή τους ή να αποσταλούν με συστημένη επιστολή, από 1.8.2016 έως και 31.8.2016 από τους ενδιαφερόμενους Ιατρούς στη ΔΕΗ/ΔΥΑΕ (Αραχώβης 32, 106 81 Αθήνα, 2ος όροφος).

Οι φάκελοι θα πρέπει να φέρουν την ένδειξη εξωτερικά : «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου». Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικά, το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής.

Για περισσότερες πληροφορίες σε ιατρικά θέματα : κ.κ. Χ. Αλεξόπουλος (τηλ. 2103895505) και Α. Πολυχρονάκη (τηλ. 2103895434).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κλείσιμο χωρίς κατεύθυνση για το χρηματιστήριο των ΗΠΑ

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 5,86 μονάδων (+0,11%) …