Find a Job

Από σήμερα οι αιτήσεις δύο συνολικά θέσεων

Find a Job

Σύμφωνα με την παρ 2 του άρθρου 29 του Ν.3229/2004, ανακοινώνει την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού (εργάτες), για απασχόληση που δε θα υπερβαίνει κατ' άτομο τα 60 ημερομίσθια σε δωδεκάμηνο χρονικό διάστημα συνολικού αριθμού δύο (2) ατόμων για κάλυψη εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών του ΥΗΣ Άγρα, η ΔΕΗ Α.Ε.
Κύρια απασχόληση θα έχουν την συντήρηση αναχωμάτων (χειρονακτική εργασία με σκαπτικά εργαλεία).
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν υποψηφιότητα συμπληρώνοντας την Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση στην υπηρεσιακή μονάδα του ΥΗΣ Άγρα (Γραμματεία, τηλέφωνο 23810-26174) από Τρίτη 30 Αυγούστου 2016 μέχρι Τρίτη 06 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 14:00).
Η επιλογή θα γίνει από επιτροπή της Επιχείρησης.
Εφιστούμε την προσοχή στους συμμετέχοντες ότι οι προσλήψεις αφορούν ανειδίκευτους εργάτες και όχι άλλης ειδικότητας.
Η επαναπρόσληψη των ατόμων αποκλείεται πριν παρέλθουν 12 μήνες απ τη λήξη προηγούμενης απασχόλησης.
Κατά την διαδικασία επιλογής και πέραν της καταλληλότητας του κάθε υποψηφίου για την συγκεκριμένη εργασία, θα λαμβάνονται υπ όψη ενδεικτικά και ΟΧΙ περιοριστικά, κριτήρια όπως :
  1. Εντοπιότητα
  2. Ανεργία και χρονικό διάστημα αυτής
  3. Στοιχεία οικογενειακής κατάστασης
  4. Στοιχεία κοινωνικής κατάστασης
  5. Προηγούμενη εμπειρία στη ΔΕΗ εντός 3 χρόνων.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …