Υγιειονομική βόμβα σε εργασιακό χώρο

stasi-ergasias

Τη δημοτική αρχή και την ίδια τη δήμαρχο Λεβαδέων, κατηγορεί για «επικοινωνιακή –και πάντως πλημμελή –  αντιμετώπιση του προβλήματος των συνθηκών υγιεινής και καθαριότητας, στο χώρο που στεγάζονται οι υπάλληλοι του τμήματος καθαριότητας του Δήμου Λεβαδέων, ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς, που σήμερα μέχρι και τις 3 το μεσημέρι, βρίσκεται σε στάση εργασίας, προειδοποιώντας για κλιμάκωση στα επόμενα 24ωρα, εάν δεν υπάρξει άμεση δράση επίλυσης του ζητήματος.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς, κάνει λόγο για μία υγειονομική βόμβα που κυοφορείται στην περιοχή, τόσο για τους εργαζόμενους, όσο και για τους πολίτες, σε συνδυασμό και με το πρόσφατο έγγραφο του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας για τα μέτρα πρόληψης της ελονοσίας.»

Μεταξύ άλλων στην καταγγελία του αναφέρει:

"Καθιστούμε υπεύθυνη τη δήμαρχο Λεβαδέων για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας εργαζομένου εμφανιστεί από εδώ και πέρα εξαιτίας των άθλιων συνθηκών υγιεινής που επικρατούν στο συγκεκριμένο χώρο και προειδοποιούμε πως δεν κάνουμε καμία έκπτωση για την υγιεινή και ασφάλεια των συναδέλφων μας και σίγουρα καμία έκπτωση στις αρχές και στις αξίες μας ως συνδικαλιστικό όργανο εκπροσώπησης των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. επαρχίας Λιβαδειάς.

Δεν είμαστε διατεθειμένοι στο μακρύ –δυστυχώς– κατάλογο συναδέλφων μας ανά την επικράτεια που «έφυγαν» στο μεροκάματο του θανάτου να επιτρέψουμε να προστεθεί κανείς από τα μέλη μας.

Και όσο και αν κάποιοι αντιμετωπίζουν τους συναδέλφους της καθαριότητας ως «…παιδιά ενός κατώτερου θεού», εμείς τους λέμε να κρατούν ψηλά το κεφάλι, να μην ντρέπονται για αυτό που κάνουν, γιατί με τη δουλειά τους προσφέρουν στους συμπολίτες μας, προσφέρουν στην κοινωνία, δίνουν παράδειγμα αλτρουισμού, πολιτισμού και προσφοράς  σε όλους μας"!


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Όλα τα σκάνδαλα δείχνουν τον κ. Μητσοτάκη - Οργανωμένος μηχανισμός της ΝΔ παραβιάζει το κράτος δίκαιου

Συνυποβάλλαμε την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση γιατί έχουμε ως θέση αρχής τη συνεργασία των …