Δέσμευση Κατρούγκαλου για διόρθωση των λαθών στις περικοπές

katrougkalos21424935675-620x320

Με βάση το συντάξιμο ποσό, τις συντάξιμες αποδοχές, θα γίνεται ο επανυπολογισμός των συντάξεων, με βάση τις σημερινές εξηγήσεις του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου, που εμμένει στην θέση του ότι  δεν κόβονται οι επικουρικές συντάξεις όταν το άθροισμα κύριων και επικουρικών είναι από 1300 ευρώ και κάτω.

"Εάν έχουν γίνει περικοπές σε τέτοιες συντάξεις είναι λάθος και θα διορθωθεί, ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1, συμπληρώνοντας πως "με αυτή τη ρύθμιση μοιράζονται δίκαια τα χρήματα που υπάρχουν για το ασφαλιστικό, αφού δεν γίνονται οριζόντιες περικοπές. Ουσιαστικά μόνο το 10% των συνταξιούχων θίγεται με τις περικοπές που έγιναν. Η εθνική σύνταξη είναι καλύτερη από το ΕΚΑΣ, αφού καλύπτεται το όριο της φτώχειας."


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …