Εκτός βγάζει Τράπεζα 2060 εργαζόμενους!

apolysi-efedreia1

Μαζί με την ανασύνθεση του Δ.Σ ετοιμάζει και το νέο εθνικό της πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου 1.000 εργαζομένων της, η Εθνική Τράπεζα, ώστε να έχει ελεύθερα χέρια για την αναδιάρθρωσή της, όπως η ίδια αιτιολογεί την απόλυση του προσωπικού της....

Στο βασικό της πλάνο είναι η εκτός τράπεζας 2060 απασχολούμενων, δηλαδή να διατηρηθούν οι 9.950 από τις συνολικά 12.013 θέσεις εργασίας μέχρι και το 2018.

Στο πρόγραμμα θα μπορούν να ενταχθούν εργαζόμενοι της Εθνικής Τράπεζας,  που βρίσκονται σε ώριμη συνταξιοδοτική ηλικία αλλά και οι υπόλοιποι εργαζομένων, με την τράπεζα να δεσμεύεται για σειρά κινήτρων ανά ηλικιακή ομάδα, με πρόσθετο bonus αποζημίωσης.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …