Δικάζεται ο Μπαλασόπουλος-Κήρυξε Παναττική στάση εργασίας η ΠΟΕ-ΟΤΑ

poe-ota_29-620x320

Παναττική στάση εργασίας προκήρυξε για την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου η ΠΟΕ-ΟΤΑ, προκειμένου να διευκολυνθούν συνδικαλιστικά στελέχη και εργαζόμενοι στην αυτοδιοίκηση, να παραβρεθούν σε δίκες της διοίκησης της Ομοσπονδίας, οπότε τότε που θα γίνουν γνωστές οι ώρες της εκδίκασης, θα αποφασιστούν και οι ώρες της στάσης εργασίας.

Σε ανακοίνωσή της, η ΠΟΕ-ΟΤΑ κάνει λόγο για «προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων στους ΟΤΑ και ποινικοποίησης των αγώνων τους» και καλεί συνδικαλιστές και εργαζόμενους στους ΟΤΑ της Περιφέρειας Αττικής να συγκεντρωθούν έξω από τα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, την ώρα εκδίκασης των δύο υποθέσεων «και να στείλουν ηχηρό μήνυμα πώς δεν τρομοκρατούνται».

Θα δικαστούν από το Β' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, ο τέως πρόεδρος Θέμης Μπαλασόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του 2010, για παράνομη είσοδο και «διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής της υπηρεσίας» στον ΧΥΤΑ Φυλής, στις 6 και 7 Μαρτίου του 2010, την περίοδο εφαρμογής του πρώτου μνημονίου.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και η δίκη από το Α' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, για το 35μελές Γενικό Συμβούλιο, με την κατηγορία της ρύπανσης περιβάλλοντος, για τις κινητοποιήσεις του κλάδου τον Νοέμβριο του 2011.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …