Παραμένουν σε επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ

oasth-2

Τη συνέχιση της επίσχεσης εργασίας που ξεκίνησαν στις 17 Σεπτεμβρίου αποφάσισαν τελικά οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι και απέρριψαν τις όποιες προτάσεις του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη.

Στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης όπου πραγματοποίησε την γενική του συνέλευση ο σύλλογος των εργαζομένων, τονίστηκε πως αυτή την φορά ανδεν τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα δεν θα επιστρέψουν στην εργασία τους, καλώντας τους δημότες να τους στηρίξουν στον αγώνα που δίνουν.

Στη συνέχεια με πορεία διαμαρτυρίας κατευθύνθηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, φωνάζοντας το σύνθημα φώναξαν συνθήματα με κεντρικό «Σπίρτζη παραιτήσου, ή τώρα εξηγήσου» και στη συνέχεια έφτασαν στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, όπου διαμαρτυρήθηκαν για τις δηλώσεις του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη περί επιστράτευσης.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αναδρομικά το επίδομα μητρότητας σε μη μισθωτές μητέρες. Προθεσμία αιτήσεων

Άνοιξε η πλατφόρμα για την καταβολή του επιδόματος μητρότητας και σε μη μισθωτές, δηλαδή σε …