Ποιοι δικαιούνται ολόκληρη αποζημίωση λόγω συνταξιοδότησης

euroeisfora_allileggyhs

Μεγάλες ανατροπές στον ιδιωτικό τομέα φέρνει, σύμφωνα με τον Αλέξη Μητρόπουλο, η πρωτοποριακή απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για την αποζημίωση όσων αποχωρούν ή απολύονται λόγω συνταξιοδότησης.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Μητρόπουλος μιλώντας στον "Αντ1", όσοι αποχωρούν ή απολύονται λόγω συνταξιοδότησης, δικαιούνται ολόκληρη (και όχι μισή) αποζημίωση.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους, η πρόσφατη αυτή απόφαση του ΔΕΚ είναι από τις πιο σημαντικές των τελευταίων ετών αφού χιλιάδες εργαζόμενοι στη χώρα μας και εκατομμύρια σε όλη την Ευρώπη έχουν απολυθεί με μειωμένες κατά πολύ εργατικές αποζημιώσεις.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ερντογάν για Μητσοτάκη: Θα συζητήσουμε πώς μπορούμε να φέρουμε τις σχέσεις μας σε καλύτερο επίπεδο

Η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν έχει «κλειδώσει» για τις 13 Μαΐου - Δήλωση του υπουργού …