24-27 Οκτωβρίου οι αιτήσεις 11 θέσεων εργασίας

JOBMPLOOOOO
Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας μέχρι δύο (2) μήνες, για την αντιμετώπιση των επειγουσών αναγκών των δομών του ΚΟΔΗΠ, εκδόθηκε από το Δήμο Πατρέων.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση και τα σχετικά δικαιολογητικά στα γραφεία (ισόγειο) του ΝΠΔΔ «Κοινωνικός Οργανισμός Δ. Πατρέων» (Γούναρη 76, Πάτρα -τηλ: 2610-390.975) κατά τις εργάσιμες ώρες και μέρες από τις 24/10/2016 έως και τις 27/10/2016, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας απευθύνοντάς την υπόψιν κ. Αγγελικής Ψαρρού (τηλ. επικοινωνίας: 2610-390.975.
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αναδρομικά το επίδομα μητρότητας σε μη μισθωτές μητέρες. Προθεσμία αιτήσεων

Άνοιξε η πλατφόρμα για την καταβολή του επιδόματος μητρότητας και σε μη μισθωτές, δηλαδή σε …