Μπράβο Αλέξη! «Επαίτη» τον χαρακτηρίζει η Bild!

tsipras-merkel

«Η επιστροφή του επαίτη Έλληνα» τιτλοφορείται το δημοσίευμα της Bild για την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Γερμανία για συνάντηση με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, σχετικά με το «κούρεμα του χρέους για το πτωχευμένο κράτος του».

Όπως υποστηρίζει το συγκεκριμένο αίτημα έρχεται σε λάθος χρόνο και υπογραμμίζει πως τόσο η Μέρκελ όσο και ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε θα το απορρίψουν επειδή δέχονται πιέσεις.

Πιέσεις όμως, σύμφωνα με την Bild δέχεται και ο Αλέξης Τσίπρας γι’ αυτό και ξαναβάζει στο τραπέζι το ζήτημα του χρέους.

«Πολίτες και συνδικαλιστικές οργανώσεις έχουν ξεσηκωθεί ενάντια στον νόμο των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, ενώ οι φήμες για εκλογές τον επόμενο χρόνο υπάρχουν και πάλι» γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …