Δικάζεται ο παιδεραστής Νίκος Σειραγάκης

seiragakis_268508653

Από σήμερα μετά την έφεση που άσκησε δικάζεται σε δεύτερο βαθμό από το Εφετείο Πειραιά, ο καταδικασθείς πρωτόδικα παιδεραστής Νίκος Σειραγάκης, με κάθειρξη 401 ετών, αλλά κατά συγχώνευση γίνονται 220 από τα οποία θα εκτίσει τα 25.
Σε πρώτη φάση κρίθηκε ένοχος για τις πράξεις του σε βάρος 36 παιδιών και είχε αθωωθεί τόσο για τις κατηγορίες που αφορούσαν 17 ανήλικους, όσο και για την κατοχή του υλικού παιδικής πορνογραφίας. Δηλαδή ο Νίκος Σειραγάκης, κρίθηκε ένοχος για 36 από τα κακουργηματικά αδικήματα που αντιμετώπιζε και δικάστηκε:

  • 15 έτη για κάθε ένα από τα 15 παιδιά κάτω των 14 ετών για κατάχρηση σε ασέλγεια.
  • 12 χρόνια για κάθε ένα από τα 5 παιδιά άνω των 14 χρόνων για κατάχρηση σε ασέλγεια.
  • 15 έτη για κάθε ένα από τα 2 παιδιά κάτω των 14 ετών για αποπλάνηση.
  • 7 έτη για κάθε ένα από τα 11 παιδιά άνω των 14 ετών για αποπλάνηση.
  • 1 έτος για καθένα από τα 3 παιδιά για απόπειρα αποπλάνησης.

Να τονιστεί ότι στην πρώτη δίκη ομόφωνα το δικαστήριο είχε απορρίψει το αίτημα του, για χορήγηση του ελαφρυντικού για μειωμένο καταλογισμό και του απέρριψε και το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …