Ολυμπικαός και Παναθηναικός έσωσαν στην ΟΥΕΦΑ το γόητρο της Ελλάδας

oyefa

Η νίκη του Ολυμπιακού και η ισοπαλία του Παναθηναϊκούήταν οι λόγοι που η χώρα μας κατάφερε να επιστρέψει στη 14η θέση στην κατάταξη της UEFA με 25.700 βαθμούς, φτάνοντας σε απόσταση αναπνοής από τη 13η Ολλανδία με 26.263 βαθμούς και αφήνοντας πίσω την Κροατία που είδε τη μοναδική της εκπρόσωπο Ντιναμό Ζάγκρεμπ να χάνει στο Τσάμπιονς Λιγκ, συγκεντρώνοντας 25.250 βαθμούς.

590_c9800ef217af9829c18e8dffa657dca8

Αν διατηρηθούμε στην 14η θέση οι υποχρεώσεις του πρωταθλητή θα ξεκινούν από τον 3ο προκριματικό γύρο, ενώ αν υποχωρήσουμε στην 15η θέση, τότε σίγουρα ο πρωταθλητής θα ξεκινά από τον 2ο προκριματικό γύρο.

Οι εκδοχές

Από τη σεζόν 2018-19 η UEFA οι πρώτες τέσσερις χώρες της κατάταξης της UEFA θα παίρνουν 4 απευθείας εισιτήρια για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, δύο εισιτήρια θα παίρνουν η Πέμπτη και η έκτη χώρα, και από ένα οι χώρες 7-10.

Αν ο κάτοχος του Champions League και εκείνος του Europa League έχουν προκριθεί στους ομίλους μέσω των πρωταθλημάτων τους ο πρωταθλητής Ελλάδας θα συμμετέχει στα πλέι οφ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …