Πέρασαν 18 ολόκληρα χρόνια από το 1998 και διορίζονται...τώρα!!!!!!!!!

asep_photo

Όταν εκδόθηκε η προκήρυξη του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ το 1998, άρχισαν να κάνουν όνειρα και να ελπίζουν.....Έγραψαν και πέρασαν....και πίστεψαν ότι επιτέλους τα κατάφεραν και ο κόπος τους ανταμείφθηκε....Αλλά πέρασαν 18 ολόκληρα χρόνια, που κάποιοι πέθαναν και δεν έζησαν την επιτυχία τους....Άλλοι παρέμειναν άνεργοι αν και επιτυχόντες και άλλοι βρήκαν δουλειές του ποδαριού για να επιβιώσουν....

Και εν έτη 2016 καλούνται στην σχεδόν εκπνοή του και όλοι σε ηλικία άνω των 40 και, να διοριστούν επιτέλους στο δημόσιο.....!

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χριστόφορος Βερναρδάκης, εξέδωσε διευκρινιστική εγκύκλιο σχετικά με την ολοκλήρωση διορισμού 2.131 επιτυχόντων της προκήρυξης 1ΕΓ/2016 του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε υπηρεσίες και Νομικά Πρόσωπα πέντε υπουργείων (Εσωτερικών, Υγείας, Δικαιοσύνης, Εργασίας και Πολιτισμού).

Οι πίνακες διοριστέων, κατάταξης και απορριπτέων, ωστόσο, ανασυντάχθηκαν μετά από υποβολή αιτήσεων θεραπείας υποψηφίων και εξέτασής τους από το ΑΣΕΠ, με αποτέλεσμα κάποιοι από τους διοριστέους να αλλάζουν φορέα διορισμού.

Η εγκύκλιος ενημερώνει τις αρμόδιες υπηρεσίες των εμπλεκόμενων υπουργείων ότι, στην προκειμένη περίπτωση, οι τελευταίες οφείλουν να αποστείλουν άμεσα στους νέους φορείς διορισμού των εν λόγω διοριστέων, βάσει των ανασυνταγμένων πινάκων διοριστέων της προκήρυξης 1ΕΓ/2016, τους φακέλους τους με όλα τα μέχρι στιγμής υποβληθέντα δικαιολογητικά και έγγραφα, που είναι απαραίτητα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας διορισμού τους.

Αυτό κρίνεται αναγκαίο προκειμένου το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης να διαθέτει αξιόπιστα στοιχεία για τον ακριβή αριθμό των διορισμών που ολοκληρώνονται, έτσι ώστε το αμέσως επόμενο διάστημα να προβεί στον προγραμματισμό των διορισμών που θα διενεργηθούν τα επόμενα έτη για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών της δημόσιας διοίκησης.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κώστας Σιδηρόπουλος αντικαθιστά τον Παπανώτα

Η μητέρα του ανήρτησε σήμερα στο Facebook ευχές για την υποψηφιότητά του γιου της και …