Πρωτοφανές: Προσαγωγές μαθητών λόγω καταλήψεων-Αχ βρε Αλέξη!

astynomikoikatalhch

Δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια αυτό, αλλά μάλλον τα δεδομένα αλλάζουν πιο γρήγορα απ΄ότι περιμέναμε, αφού φτάσαμε στο σημείο αστυνομικοί να κάνουν ντου σε υπό κατάληψη σχολεία και να προσάγουν μαθητές, ώστε να ξεκινήσει η εκπαιδευτική διαδικασία, όταν στην θέση του πρωθυπουργού κάθεται άτομο, που αναδείχθηκε στην πολιτική σκηνή του τόπου, μέσα από τις καταλήψεις που διοργάνωσε όταν ήταν μαθητής, ως πρόεδρος του δεκαπενταμελούς!

Έτσι λοιπόν, έλαβε τέλος η κατάληψη σε δύο σχολικά συγκροτήματα της Φθιώτιδας, όταν οι εισαγγελικές αρχές έδωσαν εντολή και τα ξημερώματα αστυνομικοί παρουσία εισαγγελέα, περικύκλωσαν το σχολικό συγκρότημα στο οποίο στεγάζονται το 5ο και το 6ο Λύκειο Λαμίας, προσήγαγαν 10 μαθητές και έναν γονιό στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας, έσπασαν τα λουκέτα και έδωσαν εντολή σε καθηγητές και μαθητές να αρχίσουν ξανά τα μαθήματα.

Ταυτόχρονα συνάδελφοί τους, έκαναν έφοδο στο σχολικό συγκρότημα που στεγάζει το 2ο ΕΠΑΛ Λαμίας, ο Νυχτερινό Γυμνάσιο και Λύκειο και προσήγαγαν με την ίδια μέθοδο τέσσερις μαθητές, τους οποίους στη συνέχεια άφησαν ελεύθερους αφού πρώτα τους κατέγραψαν ταυτοποιώντας τα στοιχεία τους!

Άντε λοιπόν μακριά από τον δρόμο που χάραξε ο μαθητής Αλέξης Τσίπρας!


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δεν πέρασε η πρόταση δυσπιστίας

"Όχι" ψήφισαν οι 158 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς - …