Το αυτοκίνητο του Χάρη Θεοχάρη πήρε πρωτοβουλία και τον κλείδωσε απέξω!

theocharis_out_of_car

Σκηνές από ταινία θρίλερ εξελίχθηκαν έξω από το σπίτι του Χάρη Θεοχάρη σήμερα το πρωί, όταν ο ιδρυτής της «Δημοκρατικής Ευθύνης» αντιμετώπισε την επίμονη άρνηση του ίδιου του του αυτοκινήτου να του επιτρέψει να ανοίξει την πόρτα και να καθίσει στη θέση του οδηγού.

Ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού με το κλειδί στο χέρι προσπαθούσε επί δέκα λεπτά να ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στη συνέχεια ξεκίνησε να διαπραγματεύεται με το επίμονο όχημα αλλά εκείνο ήταν αμετακίνητο. Ταυτόχρονα άρχισε να συνοδεύει την άρνησή του με κορναρίσματα και ελαφρές κινήσεις.

Ο ειδικός μηχανικός αυτοκινήτων που κλήθηκε από τον ίδιο τον Χάρη Θεοχάρη για να βρει μια λύση δεν κατάφερε να πείσει το αυτοκίνητο του βουλευτή που επέμεινε στην απόφασή του να τον απομακρύνει από κοντά του και να ακολουθήσει ανεξάρτητη πορεία από τον ιδιοκτήτη του.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα, όπως διευκρινίζει το protagon.gr, που έκανε και την σχετική ανάρτηση.)


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κορονοϊός, γρίπη, ιός RSV, ενημέρωση ΕΟΔΥ Πέμπτη 28.3.2024

Κορονοϊός, γρίπη, ιός RSV, ενημέρωση ΕΟΔΥ. Ενιαία έκθεση ΕΟΔΥ Πέμπτη 28.3.2024   Ο ΕΟΔΥ προέβη …