Θέσεις εργασίας στο Αρχηγείο Εμπορικού Ναυτικού

jobbunemployed-512

Το Αρχηγείο Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος της Ελληνικής Ακτοφυλακής, του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, που εδρεύει στην Ύδρα της Π.Ε. Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να καλύψει παροδικές εκπαιδευτικές ανάγκες διδακτικού έτους 2016-2017 (χειμερινό και εαρινό εξάμηνο), επαναπροκηρύσσει την πρόσληψη Έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ και ωριαία αντιμισθία, ως εξής:

  • 1 Επιστημονικός Συνεργάτης Ναυτικών Μαθημάτων, ειδικότητας Πλοίαρχου Α΄ τάξης Ε.Ν. και ελλείψει Εργαστηριακός Συνεργάτης Ναυτικών Μαθημάτων, ειδικότητας Πλοιάρχου Α΄ ή Β΄ τάξης Ε.Ν.

Η Υπηρεσία διατηρεί το δικαίωμα να μην προβεί στην πρόσληψη του αριθμού προσωπικού που προκηρύσσεται, σε περίπτωση μεταβολής των εκπαιδευτικών αναγκών, εφόσον αυτό αιτιολογείται στο πρακτικό του οικείου Συμβουλίου ΑΕΝ , χωρίς αυτό να εγείρει οποιαδήποτε απαίτηση από τους υποψηφίους.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους με τα απαραίτητα κατά την επαναπροκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε ταχυδρομικώς με την ένδειξη: «ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ – ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ή EXPRESS» στη διεύθυνση:

  • Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας, Παραλία Ύδρας, Τ.Κ. 180 40, Ύδρα.

Πληροφορίες στο τηλ.: 22980 52208.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 24-10-2016.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …