Εν ψυχρώ δολοφονία εγκύου εργαζόμενης από...μεθυσμένο πελάτη(Σκληρό VIDEO)

dolofonia_115489319

Ένας μεθυσμένος παρουσία δεκάδων πελατών, σήκωσε το όπλο του και δολοφόνησε εν ψυχρώ με μία σφαίρα στο κεφάλι, την 25χρονη χορεύτρια καταστήματος Kulvinder Kaur, στο κατάστημα όπου διασκέδαζε, επειδή αρνήθηκε το νεαρό κορίτσι να καθήσει στο τραπέζι του, αφού δεν η συντροφιά στους πελάτες, δεν ήταν ήταν αυτό το αντικείμενο της εργασίας της.

wedding_shooting1

Η κοπέλα που διένυε τον 20 μήνα της εγκυμοσύνης της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά το χτύπημα ήταν θανατηφόρο και οι γιατροί δεν μπόρεσαν να την βοηθήσουν!

Όπως αναφέρει στην Daily Mail o σύζυγος της άτυχης 25χρονης, που ήταν δύο μηνών έγκυος τη στιγμή του θανάτου της, ο δολοφόνος ήταν φίλος του γαμπρού και είχε μεθύσει πολύ στο πάρτι του γάμου. Μαζί με την παρέα του, είχαν ζητήσει από τις χορεύτριες να τους αφήσουν να ανέβουν μαζί τους στη σκηνή για να χορέψουν. Ωστόσο η 25χρονη του είχε απαντήσει αρνητικά, βλέποντας πόσο μεθυσμένος ήταν και θέλοντας να αποφύγει τις φασαρίες. Αυτή η άρνησή της είχε εξοργίσει την ανδροπαρέα, με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να την πυροβολήσει, καταγγέλλει ο σύζυγος της αδικοχαμένης 25χρονης.

Αντίθετα σύμφωνα με τους Times of India, η αλήθεια μπορεί να είναι διαφορετική, αφού ο θάνατος της κοπέλας μπορεί να προκλήθηκε απλώς από εορταστικές «μπαλωθιές», ένα επικίνδυνο έθιμο που έχει προκαλέσει πολλούς θανάτους σε ινδικούς γάμους.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει

«Ενα κανονικό κόμμα θα κατέθετε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο εμπρόθεσμα και δεν θα έπαιζε γελοίο …