Προσωρινός πίνακας ωρομισθίων

jobs-in-tanzania

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ο Προσωρινός αξιολογικός πίνακας, ανά μάθημα και ανά σχολείο, υποψηφίων για την πρόσληψη ωρομίσθιου προσωπικού, στα αντικείμενα των κατευθύνσεων Θεάτρου - Κινηματογράφου και Χορού στα Καλλιτεχνικά Σχολεία Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, Γέρακα Αττικής και Ηρακλείου Κρήτης.

Σημειώνεται ότι ενστάσεις που αφορούν στη μοριοδότηση των προσόντων των υποψηφίων, υποβάλλονται μέσα σε προθεσμία 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης του «Προσωρινού Αξιολογικού Πίνακα» στην ιστοσελίδα www.minedu.gov.gr.

Οι ενστάσεις αποστέλλονται μόνο ηλεκτρονικά στη Διεύθυνση Διοίκησης Προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Γενικής Γραμματείας Παιδείας και Θρησκευμάτων του ΥΠ.Π.Ε.Θ. (t09pde1@minedu.gov.gr) και στο eks@minedu.gov.gr .

Καταληκτική ημερομηνία για τις ενστάσεις ορίζεται η Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 (ώρα 15.00 μ.μ.)

Οι πίνακες των ονομάτων σε μορφή xls:

Κινηματογράφος

Κίνηση - Χορός

Κλασικός χορός

Σύγχρονος χορός


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …