Αιτήσεις έως και αύριο για την θέση

job-market

Ευελιξία απαιτεί η θέση που προκηρύχθηκε, έχοντας την την ικανότητα να λειτουργεί αυτόνομα καινα αποδείξει την ικανότητα να ανταποκρίνεται εποικοδομητικά στις γρήγορες αλλαγές του εργασιακού περιβάλλοντος, από τους "Γιατρούς του Κόσμου", που αναζητούν μαία/μαιευτήρα, ώστε να ενταχθεί στις αναπτυσσόμενες ομάδες τους, στα προσφυγικά στρατόπεδα στην Ελλάδα και να προσφέρει σημαντική στήριξη σε αυτή την προσφυγική κρίση.

Η μαία /Μαιευτής, θα παρέχει πρωτοβάθμια περίθαλψη στους ασθενείς, αλλά θα λαμβάνει μέρος στη συλλογή και την ανάλυση ιατρικών δεδομένων και θα παίρνει μέρος σε αποστολές με σκοπό να βελτιώσουν το σύνολο των κινητών ομάδων.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Πτυχίο Μαιευτικής
  • Τουλάχιστον 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας
  • Προθυμία να εργαστεί σε ομάδες και πολύ-πολιτισμικό περιβάλλον
  • Ευελιξία και ικανότητα να εργαστεί υπό πίεση
  • Προηγούμενη εργασιακή εμπειρία με ευάλωτες ομάδες
  • Θα πρέπει να σέβεται τις αξίες και τον κώδικα δεοντολογίας των ΓτΚ Ελλάδας.

Γλώσσες: Άριστη γνώση Ελληνικών και Αγγλικών

ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ: Γνώση Αραβικών και Φαρσί θα εκτιμηθεί

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν μέσω email ( recruitment@mdmgreece.gr ) στα Αγγλικά βιογραφικό σημείωμα και επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος με την ένδειξη «Θέση Μαίας – Μαιευτής» διευκρινίζοντας την περιοχή απασχόλησης , έως τις 08/12/2016.


 

job-market

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέοι και συνδικαλισμός

Η γενιά που μεγαλώνει με την τεχνολογία και τα κοινωνικά δίκτυα έχει την ικανότητα να …