Κάτω τα «κουλά σας» από τις καθαρίστριες του Νοσοκομείου «Ο Άγιος Ανδρέας»

 

Σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση και ειδικά προς αυτούς που επιχειρούν να δημιουργήσουν "πρόβλημα", στέλνει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, ο οποίος στην ανακοίνωση που εξέδωσε για το ζήτημα των καθαριστριών του Νοσοκομείου "΄Άγιος Ανδρέας" της Πάτρας, δηλώνει:

"Με την ανάληψη της προεδρίας μου στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, δήλωσα ότι όποιος τολμήσει να στοχοποιήσει καθαρίστρια, θα είμαι απέναντί του.
Οι εικονιζόμενες γυναίκες απελύθησαν πριν από 1 χρόνο από τον εργολάβο καθαρισμού του Γενικού Νοσοκομείου Παντρών "Ο Άγιος Ανδρέας", επειδή διεκδίκησαν τα δικαιώματά τους. Έκτοτε δώσαμε μια τιτάνια μάχη με τον εργολάβο και τα ενδονοσοκομειακά συμφέροντα και στο τέλος καταφέραμε τον εκτοπισμό του εργολάβου και την σύναψη απευθείας συμβάσεων των καθαριστριών με το Νοσοκομείο.

Αυτό ενόχλησε φαίνεται αρκετούς (γιατί άραγε;), οι οποίοι έκτοτε τις διαβάλουν με κάθε ευκαιρία εντός του νοσοκομείου. Όμως αυτό δεν τους αρκεί, γιατί δεν ολοκληρώνεται μόνο με αυτό τον τρόπο ο κουτσαβακισμός, η ψευτομαγκιά και η αλαζονεία που υπάρχει διάχυτη στον εν λόγω χώρο.

Οι άνθρωποι αυτοί έχουν χάσει...την γείωση τους. Μέθυσαν από την απόλυτη άσκηση της "εξουσίας" άλλων εποχών και προπαντός αποθρασύνθηκαν από την απάθεια με την οποία τους αντιμετωπίζει η υπόλοιπη κοινωνία και οι επί μέρους συνδικαλιστικοί τους μικρόκοσμοι. Αισθάνονται παντοδύναμοι για να κουνάνε το δάχτυλο σε όποιον διαφωνεί μαζί τους, να νουθετούν πατρικά και αφ΄υψηλού όποιον θέλουν να ανακαλέσουν στην τάξη «τους» και εκφράζουν με άτσαλο θα έλεγα τρόπο τα πιο επιθετικά τους στοιχεία. Τις θέσεις που έχουν για την ελευθεροτυπία, την Δημοκρατία, την διαφορετική άποψη. Έχουν μετατρέψει συλλογικά όργανα σε όργανα εκτέλεσης συμβολαίων. Ίσως κάποιοι εκεί μέσα να διοχετεύουν "συλλογικά" και τα προσωπικά απωθημένα τους.

Το πρόβλημα βέβαια, δεν είναι η κριτική που ασκούν στις συγκεκριμένες γυναίκες, επειδή αυθόρμητα ένοιωσαν την ανάγκη να παραδόσουν στον Υπουργό Ξανθό ένα μπουκέτο λουλούδια. Αναφαίρετο δικαίωμα τους θα έλεγα εγώ κι ας διαφωνώ με την κίνηση αυτή. Το πρόβλημα βρίσκεται στην επιλογή των στόχων και στην μορφή της κριτικής. Δεν επιχειρηματολογούν, δεν τους ενδιαφέρει να πείσουν, αλλά να κατακεραυνώσουν και να στείλουν «μηνύματα».

Εεε λοιπόν λέω να τους στείλω και εγώ ένα δικό μου «μήνυμα»: ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ.
Να είστε σίγουροι ότι αν συνεχίσετε, πολύ σύντομα κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους στον "Άγιο Ανδρέα"."


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΤτΕ: Μειώθηκαν οι καταθέσεις, αυξήθηκαν τα δάνεια τον Φεβρουάριο

Οι καταθέσεις από νοικοκυριά και μη κερδοσκοπικά ιδρύματα μειώθηκαν κατά 156 εκατ. ευρώ και οι …