Για μία 4ετία το φοιτητικό επίδομα των 500 ευρώ

Στην τελική της φάση, με την επεξεργασία του απαραίτητου λογισμικού για την υποδοχή των αιτήσεων, ώστε να  ξεκινήσει η υποβολή των αιτήσεων μέσα στον Ιανουάριο του 2017, βρίσκεται η διαδικασία που θα ανοίξει το δρόμο το πρόγραμμα υποτροφιών σε φοιτητές, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και για διάστημα 9 μηνών ετησίως...

Μέσω της ιστοσελίδας του ΙΚΥ, θα ανακοινωθούν οι προϋποθέσεις και τα ακριβή κριτήρια που θα εφαρμοστούν, υπέρ των φοιτητών, που θα διεκδικήσουν την επιλογή τους, αρκεί φυσικά να ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Από όλα τα στοιχεία προκύπτει ότι η υποτροφία θα έχει αναδρομική ισχύ, από 1 Οκτωβρίου 2016 και άμεσα θα έχει γίνει η επεξεργασία και η επιλογή υποψηφίων για 18 έως 36 μήνες θα καταβάλλεται:

  1. Για τους εκτός τόπου μόνιμης κατοικίας 500 ευρώ Χ 9 μήνες =4.500 ευρώ ανά έτος
  2. Για τους φοιτητές που διαμένουν στον τόπο μόνιμης κατοικίας 400 ευρώ Χ 9 μήνες = 3.600 ευρώ.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου το ταξίδι στην Άγκυρα - Τι είπε για τα θαλάσσια πάρκα

«Είναι ανάγκη να πειστεί το Ισραήλ και να μην προχωρήσει σε κλιμάκωση που θα οδηγήσει …