Κρίσιμη η κατάσταση 42χρονου-Τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας

Θύμα τροχαίου ατυχήματος έπεσε στις 5.30 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου ενώ βρισκόταν σε υπηρεσία, 42χρονος υπάλληλος της υπηρεσίας Καθαριότητας του δήμου Ρόδου, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο του νησιού.

Όπως γράφει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Δημοκρατική» της Ρόδου ο 42χρονος υπάλληλος της υπηρεσίας Καθαριότητας του δήμου Ρόδου βρισκόταν σε απορριμματοφόρο το οποίο κινούνταν από την Φανερωμένη προς την Ιαλυσό με σκοπό την αποκομιδή των σκουπιδιών. Επί της λεωφ. Ηρακλειδών, στο 7ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ρόδου – Καμείρου το απορριμματοφόρο σταμάτησε και ο 42χρονος αφού άδειασε τον κάδο επιχείρησε να τον βάλει στη θέση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα εκείνη και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ι.χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονος χτύπησε τον 42χρονο υπάλληλο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του στα πόδια.

Άμεσα ο τραυματίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου και εξακολουθεί να βρίσκεται μέχρι και σήμερα, ενώ για το ατύχημα σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου το οποίο διενεργεί και τη σχετική προανάκριση.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ υποχωρεί 0,12%, στα 1,0817 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 163,4640 γεν, στο 0,8551 με τη στερλίνα και στο 0,9768 με …