Πρόσληψη 2 ατόμων

Σύμφωνα με το Α.Π. 8497/29-11-2016 έγγραφο της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, (Μ.Ε.Α. Ε.Ε.), ανακοινώνει την πρόσληψη δύο (2) ατόμων με στοιχεία: eu-LISA/16/TA/AD7/13.1 Application Architect AD7/Business Analyst-Solution Architect AD7, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για τη Λειτουργική Διαχείριση Συστημάτων Τεχνολογιών Πληροφορικής Ευρείας Κλίμακος στο χώρο της Ελευθερίας, Ασφάλειας και Δικαιοσύνης (eu-LISA).

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους απευθείας στην ως άνω Υπηρεσία στην ηλεκτρονική διεύθυνση: eulisa-RECRUITMENT@eulisa.europa.eu

Πληροφορίες στο σύνδεσμο: http://www.eulisa.europa.eu/JobOpportunities/Pages/ContractAgent.aspx

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 23-01-2017.

  • Κοινοπραξία SESAR (SJU): Πρόσληψη 1 ατόμου

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Κοινοπραξίας SESAR(SJU) με την, υπό στοιχεία SJU/D/16-11-2016, επιστολή του, σύμφωνα με το Α.Π. 8187/17-11-2016 έγγραφο της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, (Μ.Ε.Α. Ε.Ε.), ανακοινώνει την πρόσληψη ενός (1) ατόμου στη θέση Εθνικού Εμπειρογνώμονα ‘’Expert in ATM Research’’.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις υποψηφιότητας με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά και το έγγραφο της Υπηρεσίας τους ηλεκτρονικώς στη Μ.Ε.Α. το αργότερο μέχρι τις 12-01-2017 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: admin@rp-grece.be

Πληροφορίες για την ανωτέρω προκήρυξη στην ιστοσελίδα: http://www.sesarju.eu/jobs/secondment-national-experts-0

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 15-01-2017.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …