Τεντωμένα τα νεύρα των εργαζομένων-2 πιάστηκαν στα χέρια!

Στα χέρια ήρθαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου δύο εκπαιδευτικοί, στο Στέκι Καθηγητών Ρεθύμνου, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του ενός. Άμεση ήταν η αντίδραση της τοπικής ΕΛΜΕ, η οποία αποφάσισε την αναστολή της λειτουργίας του στεκιού.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΕΛΜΕ επισημαίνει ότι η απόφαση για την προσωρινή αναστολή λειτουργίας του στεκιού, λήφθηκε προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή δραστηριοτήτων στο χώρο που έχει φιλοξενήσει αξιόλογες εκδηλώσεις:

«Εξαιτίας δυσάρεστων γεγονότων που συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου 14/1/2017 στο Στέκι των Καθηγητών και τα οποία παραβιάζουν τους κανόνες λειτουργίας όπως έχουν οριστεί από το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΡ, το Δ.Σ αποφασίζει να αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία του μέχρι να συζητηθεί το πρόβλημα και να βρεθεί λύση η οποία να εξασφαλίζει τόσο την ομαλή διεξαγωγή των δραστηριοτήτων που φιλοξενούνται στο Στέκι όσο και τις αρχές της συλλογικότητας και του σεβασμού των συλλογικών αποφάσεων στις οποίες άλλωστε στηρίζεται η ίδια η ύπαρξη του χώρου αυτού.»


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο 20.4.2024

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προκαλεί επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο …