Άλλοι άνεργοι με προσόντα, άλλοι κλωτσούν την μπάλα και διορίζονται στο δημόσιο

156 διακριθέντες αθλητές και διακριθείσες αθλήτριες διορίζονται σε υπουργεία και άλλους φορείς, ανάμεσα τους πολλά γνωστά ονόματα από τον χώρο του ποδοσφαίρου όπως ο Γρηγόρης Μάκος, ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο Αριστείδης Καρασσαβίδης, ο Παντελής Κωνσταντινίδης, αλλά και γνωστοί μπασκετμπολίστες όπως ο Νίκος Οικονόμου, ο Δημήτρης Μαυρειδής, ο Δημήτρης Μισιακός, σύμφωνα με την απόφαση που υπέγραψε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη.

Οι διορισμοί αφορούν αιτούντες και αιτούσες το 2008, Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ). Οι οποίοι/ες κατανέμονται σε Υπουργεία, Δήμους, Περιφέρειες και φορείς του Δημοσίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΩΝ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ερντογάν: Γιατί επαναφέρει της «γκρίζες ζώνες» λίγο πριν συναντήσει τον Μητσοτάκη

Ενοχλεί τον Τούρκο πρόεδρο το ότι η ελληνική κυβέρνηση επιθυμεί να προστατέψει το περιβάλλον των …