Ορίστηκαν οι πρώτοι πλειστηριασμοί για το 2017!

Στις 8 Μαρτίου πρόκειται να εκπλειστηριαστεί διαμέρισμα 66 τ.μ. στην Θεσσαλονίκη το οποίο ανήκει σε οφειλέτη που χρωστά σε δημόσιο το εντυπωσιακό ποσό των 25 εκατ. ευρώ (τα 14 από αυτά αφορούν προσαυξήσεις), με τιμή πρώτης προσφοράς τις 56 χιλ. Ευρώ, όπως έχει αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο της αρχής (www.publicrevenue.gr).

Αυτός θα είναι και ο πρώτος πλειστηριασμός για την τρέχουσα χρονιά, των ακινήτων της ανεξάρτητης αρχής δημοσίων εσόδων εναντίον οφειλετών του Δημοσίου, για αυτούς που χρωστούν περισσότερα από 150 χιλ. ευρώ.

Μέχρι τώρα είναι γνωστό, πως θα ακολουθήσει στις 15 Νοεμβρίου ο πλειστηριασμός οικοπέδου 1.158 τ.μ. στην Πρέβεζα με τιμή πρώτης προσφοράς τα 80.000 ευρώ. Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου ακινήτου χρωστά στο δημόσιο άνω των 150 χιλ. ευρώ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024. Υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 1. …