Επέστρεψε η ΔΑΚΕ στο προεδρείο της ΓΣΕΕ

Η ΔΑΚΕ επανήλθε στο προεδρείο της ΓΣΕΕ, από το οποίο είχε αποχωρήσει τον Δεκέμβριο του 2010. Ο πρόεδρος της συνδικαλιστικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Κουτσιούκης, ανέλαβε τη θέση του γραμματέας της συνομοσπονδίας, έχοντας εκλεγεί στην στην Εκτελεστική Γραμματεία με 32 ψήφους υπέρ και έξι λευκά.
Στην ομιλία του, τόνισε ότι οι παρατάξεις θα πρέπει να βρουν κοινό τόπο συνεννόησης, με στόχο την ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής, που χαρακτήρισε "νεοφιλελεύθερη". Εξέφρασε επιφυλάξεις για την πρόταση του προέδρου της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλου για ευρωπαϊκή συνεργασία των συνδικάτων, σημειώνοντας ότι οι αγώνες πρέπει να ξεκινήσουν σε εθνικό επίπεδο.
Εν τω μεταξύ, μιλώντας στις εργασίες της ολομέλειας, ο Γ. Παναγόπουλος δήλωσε ότι οι εξελίξεις στη σύνοδο κορυφής της περασμένης Παρασκευής ήταν θετικές, δεν λύνουν όμως τα προβλήματα των εργαζομένων.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΤτΕ: Μειώθηκαν οι καταθέσεις, αυξήθηκαν τα δάνεια τον Φεβρουάριο

Οι καταθέσεις από νοικοκυριά και μη κερδοσκοπικά ιδρύματα μειώθηκαν κατά 156 εκατ. ευρώ και οι …