ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ : «Ημερολόγιο Θανάτου»

imageΈχουν περάσει 544 ημέρες από το κλείσιμο της Ασπίς Πρόνοια και «ο αργός και βασανιστικός θάνατος των ασφαλισμένων συνεχίζεται και το κράτος εξακολουθεί να μην δίνει μια οριστική λύση» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ζημιωθέντων από Ασπίς Πρόνοια Επίσης σημειώνει : «Η ανάπηρη σήμερα Π.Φ, μητέρα δύο παιδιών, από την Κρήτη αποταμίευε για χρόνια τα χρήματά της στην Ασπίς γνωρίζοντας ότι το κράτος έδινε στην εταιρία πιστοποιητικά φερεγγυότητας.
Η Π.Φ., όπως και ένα εκατομμύριο ασφαλισμένοι, ακόμη περιμένει την αποζημίωση της για να καταφέρει να κάνει θεραπείες αποκατάστασης. Καμία άλλη ασφαλιστική εταιρία δεν δέχεται να την ασφαλίσει λόγω της αναπηρίας της. Πόσες οικογενειακές τραγωδίες θα πρέπει να δουν το φως της δημοσιότητας για να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την κωμωδία;»
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Άρειος Πάγος: Σήμερα η ανακήρυξη των κομμάτων που θα πάρουν «εισιτήριο» για τις ευρωεκλογές

Η ανακήρυξη των κομμάτων που θα συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές θα γίνει σήμερα στον Άρειο Πάγο   …