ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ: ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΤΗΣ ΒΙ.ΠΕ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ
ΤΜΗΜΑ Γ.Σ.Ε.Ε.
ΑΡΙΘΜ. ΑΝΑΓΝΩΡ. 1142/1915 ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
Κολοκοτρώνη 20 - 262 21 Πάτρα
Τηλ. : 2610-226.300, Fax : 2610 -277.626,
e-mail : ekpatras@otenet.gr
Πάτρα, 18/03/2011
Αρ. Πρωτ. : 5588
       
ΨΗΦΙΣΜΑ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καταδικάζει τις 3 απολύσεις που πραγματοποιήθηκαν στις εταιρείες «Solar Cells Hellas Α.Ε.» και «Soltech Α.Ε.» προς τους συναδέλφους ιδρυτικά μέλη: 1. Τυροδήμο Σπύρο, 2. Φωτόπουλο Νικόλαο και 3. Σταθόπουλο Δημήτριο, νεοσύστατου σωματείου παραβλέποντας το Ν. 1264/82 περί συνδικαλιστικής ασυλίας των ιδρυτικών μελών ενός σωματείου.
Το Ε.Κ.Πάτρας ΑΠΑΙΤΕΙ: Άμεση ανάκληση των τριών απολύσεων γιατί οι εταιρείες «Solar Cells Hellas Α.Ε.» και «Soltech Α.Ε.» προκαλούν με τη στάση τους.
Το Ε.Κ.Πάτρας ΖΗΤΑΕΙ: Να ακυρώσουν τώρα τις απολύσεις οι εταιρείες, γιατί έτσι και αλλιώς θα ακυρωθούν με τον ενωτικό αγώνα των εργαζομένων.
Το Ε.Κ.Πάτρας αποδέχεται ομόφωνα! ως μόνο σωματείο εργαζομένων στις εταιρείες «Solar Cells Hellas Α.Ε.» και «Soltech Α.Ε.» στη ΒΙΠΕ Πατρών το «Σωματείο Εργαζομένων Ομίλου Εταιρειών Solar Cells Hellas Group ΒΙ-ΠΕ Πατρών», όπως ιδρύθηκε με την ιδρυτική συνέλευση των μελών του στις 23/02/2011 και κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Πατρών στις 25/02/2011 με Αριθμ. Πρωτ. 823.
ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …

One comment

  1. Απορώ γιατί οι εταιρειεσ φωτοβολταικων απολύουν κόσμο… Κανονικά θα έπρεπε να είναι οι μόνες που σε καιρό κρίσης αναπτύσσονται, καθώς έχουν στραφεί όλοι στην πράσινη ανάπτυξη.