Πρόσκληση για την υποβολή εργασιών και συμμετοχής στο συνέδριο FOSSCOMM 2011

Η FOSSCOMM είναι το συνέδριο των Κοινοτήτων Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα, το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο από μια Κοινότητα σε συνεργασία με ένα Ακαδημαϊκό Ίδρυμα.
Η FOSSCOMM 2011 διοργανώνεται από την Κοινότητα PLUG (Patras Linux Users Group) της Πάτρας και το Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Πληροφορικής (Εργαστήριο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών/ Υπολογιστικό Κέντρο) του Πανεπιστημίου Πατρών στις 7-8 Μαΐου 2011.
Σκοπός του συνεδρίου είναι η γνωριμία μεταξύ των κοινοτήτων, των συλλόγων και των ομάδων ερευνητικών και αναπτυξιακών που ασχολούνται με το Ελεύθερο Λογισμικό τόσο στη χώρα μας όσο σε διεθνές επίπεδο, η

παρουσίαση των τεχνολογικών εξελίξεων στο χώρο, η παρουσίαση καινοτόμων ιδεών, η συλλογή προτάσεων για την προώθηση και την προβολή του Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα και η αποκόμιση γνώσεων μέσω των παρουσιάσεων και των workshops.
Απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για το Ελεύθερο Λογισμικό/Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα, ανεξάρτητα από το επίπεδο γνώσεων που διαθέτουν στην χρήση λογισμικών και υπολογιστών.
Οι παρουσιάσεις μπορούν να δηλώνονται σε μια από τις ακόλουθες κατηγορίες
παρουσιάσεων:
- Users
- Developers
- IT Specialists
Κάθε ενδιαφερόμενος προσκαλείται για την εκδήλωση ενδιαφέροντος διοργάνωσης παράλληλης συνεδρίας ή/και workshops στο πλαίσιο της FOSSCOMM 2011. Η υποβολή εργασιών πραγματοποιείται μέσα από το διαδικτυακό τόπο της FOSSCOMM 2011.
Η συμμετοχή για παρακολούθηση είναι δωρεάν, ωστόσο οι ενδιαφερόμενοι για παρακολούθηση της FOSSCOMM 2011 μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέσα από το διαδικτυακό τόπο του συνεδρίου, έτσι ώστε να υπάρξει μια εκτίμηση του μεγέθους ακροατηρίου από την οργανωτική επιτροπή με σκοπό να προετοιμαστούν καλύτερα οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους συνέδρους.
Η FOSSCOMM 2011 θα διοργανωθεί στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Πληροφορικής (ΤΜΗΥ&Π) στο Β' Κτίριο της Πανεπιστημιούπολης της Πάτρας στο Ρίο.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο διαδικτυακό τόπο της FOSSCOMM 2011,
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …