Eνέργειες της Ομοσπονδίας Τσιμέντων σχετικά με την εισαγωγή τσιμέντου

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ 
ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Προς: Σωματεία Μέλη μας
Koιν/ση: Εταιρίες Κλάδου

Συνάδελφοι, οι ενέργειες της Ομοσπονδίας των τελευταίων μηνών σχετικά με την εισαγωγή τσιμέντου στη Βόρεια Ελλάδα και στα νησιά εστέφθησαν με επιτυχία.

Η επιμονή μας και η οργανωμένη δράση μας σε συνδυασμό με το πραγματικό ενδιαφέρον που δείξαμε ευαισθητοποίησε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που τους πιέσαμε με συναντήσεις και έγγραφα, θέτοντας σε λειτουργία τον κρατικό μηχανισμό ασκώντας ελέγχους εκεί όπου είχαν σχεδόν καταργηθεί.
Το αποτέλεσμα ήταν πολύ θετικό και  μας δικαιώνει αμείβοντας τις
προσπάθειές μας οι οποίες όχι μόνο δεν τελείωσαν αλλά τώρα αρχίζουν με μεγαλύτερη ένταση και προγραμματισμό, ο οποίος έχει ήδη σχεδιαστεί για την περαιτέρω δράση μας.
Οι παρανομίες ήταν αρκετές, καταγράφηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες και μας διαβεβαίωσαν ότι θα συνεχιστούν οι έλεγχοι εις βάθος.
Ειλικρινά είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και συγχρόνως έχουμε εκπλαγεί με την ανταπόκριση του αρμόδιου υπουργείου που επιτέλους δεν έμειναν στα λόγια και μας διαβεβαιώνουν ότι θα έχουμε και συνέχεια στους ελέγχους με αμείωτη ένταση.
Πιστεύουμε ότι έχουμε βάλει ένα λιθαράκι για την αναζωογόνηση της αγοράς στο βαθμό που μπορούμε με τις ενέργειές μας, ώστε να αρχίσει η πώληση του Ελληνικού ποιοτικού τσιμέντου που παράγεται από Ελληνικά χέρια.
Οι εταιρίες βέβαια θα πρέπει από την πλευρά τους να καταλάβουν και να βοηθήσουν την προσπάθεια που καταβάλει η Ομοσπονδία για την διατήρηση της Ελληνικής παραγωγής τσιμέντου.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.

               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

            ΧΑΝΤΖΙΑΡΑΣ ΕΥΑΓ.       ΣΚΟΥΦΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στα 28 δισ. ευρώ οι προσφορές για το 30ετες ομόλογο

Οι προσφορές οι οποίες συγκεντρώθηκαν ξεπέρασαν τα 32 δισ. ενώ η απόδοση μειώθηκε στο 4,2% …