«Κατεβάζουν ρολά» οι Πορτογάλοι στις 6 Μαΐου

Απόφαση για γενική απεργία στις 6 Μαΐου έλαβε η Ένωση των Εργατικών Σωματείων των δημοσίων υπαλλήλων της Πορτογαλίας, θέλοντας να διαμαρτυρηθεί για τα μέτρα λιτότητας που θα υιοθετήσει η χώρα μέχρι τις 5 Ιουνίου, ημέρα διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών, και για την προοπτική νέων σκληρών μέτρων, στο πλαίσιο της προσφυγής της χώρας στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης.
«Όποιος και αν εκλεγεί ως νέα κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές, δεν θέλουμε μία από τα ίδια και δεν θέλουμε το Δ.Ν.Τ. στην Πορτογαλία» τονίζουν τα Σωματεία, εκφράζοντας παράλληλα φόβους για την επιβολή νέων περικοπών στο Δημόσιο από την υπηρεσιακή κυβέρνηση των σοσιαλιστών, καθώς και την αναθεώρηση του προγράμματος των Σοσιαλδημοκρατών, που αναμένεται να κερδίσουν τις εκλογές, σχετικά με το εύρος των περικοπών στη Δημόσια Διοίκηση.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …