ΓΣΕΕ: "ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
14.4.2011
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ για τους ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ
Ο μακροχρόνιος και επίμονος συνδικαλιστικός και δικαστικός αγώνας της ΓΣΕΕ σε Ελλάδα και Ευρώπη για τη δικαίωση των συμβασιούχων, επικυρώθηκε με τη σημερινή απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου.
Με μια ιστορική απόφαση το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας, προχώρησε σε ανατροπή της μεθοδευμένης ανατροπής του κ. Σανιδά  και αποκατάστησε το κύρος και την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης δικαιώνοντας τους συμβασιούχους και αφήνοντας στον μικρόκοσμο τους όλους αυτούς που τους χρησιμοποιούσαν ως πολιτικούς ομήρους.
Το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα έδωσε, δίνει και θα συνεχίσει να δίνει μάχες και αγώνες με κάθε μέσο και τρόπο για τη δικαίωση όλων των αιτημάτων του κόσμου της εργασίας.
Η κυβέρνηση οφείλει να εκτελέσει την απόφαση του Δικαστηρίου και να μονιμοποιήσει όλους τους συμβασιούχους οι οποίοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.
                                               
        ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …