ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Ανακοίνωση προς το ΥΠΠΟ για απλήρωτους εργαζόμενους

Το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας εξέδωσε ανακοίνωση απευθυνόμενο προς το Υπουργείο Πολιτισμού και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για τους απλήρωτους εργαζόμενους του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση
ΠΡΟΣ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Το Εργατικό κέντρο Κέρκυρας εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας (ΕΑΚΚ) θα παραμείνουν απλήρωτοι στις γιορτινές ημέρες του Πάσχα και για άγνωστο χρονικό διάστημα, χωρίς, μέχρι στιγμής, καταβολή του δεκαπενθήμερου και του εορταστικού δώρου.

Αυτό οφείλεται στην καθυστέρηση αποστολής της τακτικής κρατικής χρηματοδότησης προς το ΕΑΚΚ, που δεν έχει αποδοθεί καθόλου το 2011 και για την ώρα μόνο αναμένεται αλλά ποτέ δεν φτάνει στον προορισμό της. Επισημαίνουμε ότι αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.
Σε κάθε περίπτωση, αποτελεί απαράδεκτη κατάσταση χωρίς καμία ουσιαστική δικαιολογία, να μένουν οι εργαζόμενοι απλήρωτοι και το μοναδικό, μεγάλο και δημόσιο αθλητικό συγκρότημα του νησιού μας, το ΕΑΚΚ, το οποίο προσφέρει τεράστιες υπηρεσίες, να αντιμετωπίζει λειτουργικά προβλήματα. Ζητάμε την άμεση αποστολή της χρηματοδότησης στο ΕΑΚΚ και επίσης την οριστική επίλυση αυτού του χρονίζοντος ζητήματος, ώστε να μην επαναληφθεί στο μέλλον.
Στους συνάδελφους εργαζόμενους του Αθλητικού Κέντρου εκφράζουμε την πλήρη και ειλικρινή συμπαράστασή μας.
Για το ΔΣ του Ε.Κ.Κ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΙΒΕΡΗ ΣΟΦΙΑ ΧΑΛΙΚΙΟΠΟΥΛΟΣ Ι.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …