Η ΓΕΝΟΠ θα διεκδικήσει το «ξεκαθάρισμα» της περιουσίας του ασφαλιστικού φορέα των εργαζομένων στη ΔΕΗ

Το «ξεκαθάρισμα» της περιουσίας του ασφαλιστικού φορέα των εργαζομένων στη ΔΕΗ θα διεκδικήσει η ΓΕΝΟΠ, αναφέρει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ν. Φωτόπουλος στην Ελευθεροτυπία, χωρίς να αποκλείεται και δικαστική διαμάχη με το Δημόσιο για την περιουσία αυτή, ενόψει περαιτέρω μετοχοποίησης της ΔΕΗ.
Στο μεταξύ, στις 28 Απριλίου πρόκειται να συνεδριάσει το ΔΣ της ΓΕΝΟΠ, με εισήγηση για 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες κατά της μετοχοποίησης, ενώ η ΓΕΝΟΠ θα προχωρήσει σε εκστρατεία ενημέρωσης κομμάτων, πολιτικών και κοινωνικών φορέων για τα αιτήματά της.
Σημειώνεται ότι επί δεκαετίες ολόκληρες, οι εκάστοτε Κυβερνήσεις εκμεταλλεύονταν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από το ασφαλιστικό ταμείο των εργαζομένων, προκειμένου να χρηματοδοτήσουν τα επενδυτικά σχέδια της ΔΕΗ. Τώρα δικαιολογημένα οι εργαζόμενοι πρέπει να απαιτήσουν την επιστροφή των χρημάτων στα ταμεία. Μετά οι κύριοι Κυβερνόντες ας πουλήσουν ότι θέλουν!!!
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …