ΣΤΗΛΝΕ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ               
          ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                               ΑΡ. ΠΡΩΤ.     183
Μέλος: Ε.Κ  Πάτρας, Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ.                            Πάτρα 08/5/2011
                                                                                                                       
Διεύθυνση : Εργατικό Κέντρο Πάτρας,
                      Κολοκοτρώνη 20                        
                        τηλ. 6945588751
Δ   Ε   Λ   Τ   Ι   Ο      Τ   Υ   Π   Ο   Υ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας αποφάσισε την συμμετοχή μας στην απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε. από 06.00 π.μ της Τετάρτης 11 Μαΐου έως 06:00 π.μ. της Πέμπτης 12 Μαΐου.
Η λυσσαλέα επίθεση των εργοδοτών με τις ευλογίες της τρόικα και της κυβέρνησης συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και τελικό στόχο την πλήρη και άνευ όρων υποχώρηση των εργαζομένων, και την μετάβασή  τους σε έναν σύγχρονο εργασιακό μεσαίωνα.
Γιατί πως αλλιώς μπορούν να χαρακτηριστούν  οι αθρόες απολύσεις , οι εκβιαστικές μειώσεις μισθών, η πλήρης καταστρατήγηση των Σ.Σ.Ε., οι καθυστερήσεις της κουτσουρεμένης μισθοδοσίας έως και τέσσερις μήνες που συνοδεύονται από συνεχή ψυχολογικό πόλεμο και εκβιασμούς εκ μέρους των εργοδοτών και των υποχείριων τους, πάντα με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης.
Ας μην ανησυχούν η κ. Κατσέλη και οι τροικανοί για τον μικρό αριθμό επιχειρησιακών συμβάσεων. Η πλειονότητα των εργοδοτών βρήκε «καλύτερες» λύσεις, εφαρμόζοντας «συμβάσεις» που ίσχυαν και παλιότερα στην χώρα μας, και για να είμαστε ακριβείς αναφερόμαστε  στην εποχή των τσιφλικάδων…….
Στους εκβιασμούς, στην τρομοκρατία και σε όλα όσα βιώνουμε καθημερινά στους χώρους εργασίας μας, οφείλουμε σύσσωμοι να αντιτάξουμε την αγωνιστικότητά μας μέχρι τέλους.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους μέλη και εν δυνάμει μέλη, να συμμετάσχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις και να ενημερώσουν άμεσα το Δ.Σ. του Συλλόγου σε οποιαδήποτε προσπάθεια εκφοβισμού τους, από όπου και αν τυχόν προέλθει.
Κατά την διάρκεια της απεργίας θα καλυφθεί μια βάρδια ροής προγράμματος ανά Τηλεοπτικό Σταθμό, και ένα τηλ. συνεργείο για την κάλυψη της πορείας των απεργών και μόνο . Σε κάθε άλλη περίπτωση, κάλυψης ή μετάδοσης οποιουδήποτε γεγονότος απαιτείται προηγούμενη άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου και εφ΄ όσον δοθεί, αυτό θα αναφέρεται ρητά.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ   Σ. Τ. ΤΗΛ. Ν. Ε.
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ – ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ - ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …