Επιµορφωτικά προγράµµατα για δηµοσίους υπαλλήλους

Από την υποχρεωτική εισαγωγική εκπαίδευση µέχρι τα προγράµµατα επιµόρφωσης και τη δυνατότητα παρακολούθησης τµηµάτων µετεκπαίδευσης και µεταπτυχιακών προγραµµάτων, στους δηµοσίους υπαλλήλους δίνονται πολλές επιλογές για να αναβαθµίσουν τις γνώσεις και δεξιότητές τους και να αποκτήσουν εξειδικευµένα προσόντα στο πλαίσιο των νέων µεταρρυθµίσεων των κρατικών δοµών και των σύγχρονων προκλήσεων.

Βασικός φορέας που παρέχει εκπαιδευτικά και επιµορφωτικά προγράµµατα στους δηµοσίους υπαλλήλους είναι το Εθνικό Κέντρο ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης και Αυτοδιοίκησης, στο οποίο λειτουργεί και το Ινστιτούτο Επιµόρφωσης – αρµόδιο για την υλοποίηση των προγραµµάτων – ενώ µε δική τους πρωτοβουλία οι εργαζόµενοι στο ∆ηµόσιο µπορούν να ακολουθήσουν µεταπτυχιακές και άλλες σπουδές. Με δεδοµένο πως η επιµόρφωση των υπαλλήλων χαρακτηρίζεται µείζονος σηµασίας για τη λειτουργία των δηµόσιων υπηρεσιών, προβλέπονται ειδικές άδειες και διευκολύνσεις γιατην παρακολούθηση των προγραµµάτων.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …