Δημοσιεύτηκε η κάρτα διαμαρτυρίας εργαζομένων του Alter

Δημοσιεύτηκε η κάρτα διαμαρτυρίας εργαζομένων του Alter

"Οι εργαζόμενοι του ALTER δεν είναι είλωτες. Απαιτούν ΤΩΡΑ τα δεδουλευμένα τους.ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!", έγραφε η κάρτα που εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της ροής του τηλεοπτικού σταθμού Alter.
Πιο αναλυτικά, πριν τη δημοσίευση της κάρτα στον αέρα του σταθμού και τη διακοπή του προγράμματος, 200 εργαζόμενοι (τεχνικοί, δημοσιογράφοι και στελέχη) συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (11/5 ) έξω από το σταθμό όπου πραγματοποιήθηκε συνέλευση των μελών της ΕΤΙΤΑ.

Στη συνέλευση αποφασίστηκε να αναρτηθεί στον αέρα η συγκεκριμένη κάρτα διαμαρτυρίας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως εκπρόσωποι των εργαζομένων μίλησαν με τον γενικό διευθυντή της εταιρείας κ. Κοσμόπουλο, ο οποίος ενημέρωσε και τον εκπρόσωπο των επενδυτών της Argo Fund,  κύριο Καζίνο και αποφάσισαν από κοινού να επιτραπεί η προβολή της κάρτας για ένα δίωρο από τις 9 μέχρι τις 11 το βράδυ.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …