ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: "Στήνουν περίπτερο στην Πλατεία Όλγας"

Με περίπτερο ενημέρωσης των πολιτών στην Πλατεία Όλγας ανταπαντούν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ERGASIANEWS, οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ την ερχόμενη εβδομάδα. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στη γενικότερη ενημερωτική καμπάνια που έχει ξεκινήσει η Ομοσπονδία και την υλοποίηση των σχετικών αποφάσεων που αφορούν την περιοχή μας έχουν αναλάβει τα τοπικά στελέχη της στην Πάτρα.
Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ ήδη βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με συνδικαλιστικά στελέχη της περιοχής μας (εκτός ΔΕΗ) από τα οποία έχει ζητήσει στήριξη στο αγώνα που δίκαιο και έντιμο αγώνα της Ομοσπονδίας για τη διατήρηση του Δημόσιου χαρακτήρα της επιχείρησης.
Παρακάτω σας παραθέτουμε βίντεο από την τελευταία κινητοποίηση της ΓΕΝΟΠ στις 25 Μάη:
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογική δήλωση 2024: Όλες οι αλλαγές στo νέο Ε1

Ποιες είναι οι αλλαγές στο νέο Ε1 σε σχέση με πέρσι Του Χρυσόστομου Τσούφη To …