Δυναμικά κατά «μειοδοτών»

Με μαύρες σημαίες στα χέρια και περιβραχιόνια του πένθους στα μπράτσα υποδέχθηκαν χθες οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ την έναρξη των συζητήσεων κυβέρνησης και Deutsche Telekom για την εξαγορά του 10% των μετοχών του Οργανισμού.
Στις ομιλίες δε των συνδικαλιστών ακούστηκαν εκφράσεις που κανείς δεν φανταζόταν μέχρι πριν από λίγο καιρό ότι θα απευθύνονταν σε «συντρόφους» της ίδιας πολιτικής παράταξης («κλέφτες, προδότες, μειοδότες» κ.λπ.).
Στο χθεσινό συλλαλητήριο της ΟΜΕ-ΟΤΕ συμμετείχαν περισσότερα από 2.000 άτομα μαζί με τους εργαζομένους στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, που έσπευσαν προς συμπαράσταση. Ολοι οι ομιλητές υπενθύμισαν στους συγκεντρωμένους τα όσα έλεγε το ΠΑΣΟΚ το 2008, όταν η τότε κυβέρνηση της Ν.Δ. άνοιγε την πόρτα στη γερμανική εταιρεία. Οι ομιλίες σε οργισμένο ύφος εμπεριείχαν ακόμα και αναφορές στο Γουδή, ενώ οι συνδικαλιστές πέρασαν την κυβέρνηση γεννεές δεκατέσσερις, προειδοποιώντας όποιον υπογράψει το μεσοπρόθεσμο ή την πώληση του ΟΤΕ να τρέξει να κρυφτεί...
Το μέτωπο της ΠΑΣΚΕ εμφανίστηκε για άλλη μια φορά ενωμένο ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, με τον Νίκο Φωτόπουλο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ να παρευρίσκεται και να απευθύνει χαιρετισμό στο συλλαλητήριο, στους γνωστούς τόνους.
Οι συγκεντρωμένοι ενώθηκαν με άλλα συνδικάτα που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις και όλοι μαζί έκαναν πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών όπου και διαλύθηκαν.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για ΑΙΓΙΣ: Mάχη το καλοκαίρι

Ο κος Κικίλιας επεσήμανε μεταξύ άλλων πως μέσα σε 9 μήνες προκηρύχθηκαν διαγωνισμοί ύψους 1,5 …