ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ

ΕΝΩΣΗ    ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ     ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΧΡΟΝΟΣ   ΙΔΡΥΣΗΣ  1931  - ΕΔΡΑ ΧΑΛΚΙΔΑ   Μ. ΦΡΙΖΗ  10
ΤΗΛ. 2221022104  -  2221059298     FAX:  2221082224
Ηλεκτρονική Δ/νση www.eetx.gr   e-mail somatio@eetx.gr
Αριθ.  Αποφ.  598/31  Πρωτ.  Χαλκίδας  -  Αριθ.  Καταχ.  193/31
Τροποποίηση   204/72   Πολυμελούς  Πρωτ.   Χαλκίδας  -  Αριθ. Καταχ.  69/72
ΑΡΙΘ.  ΠΡΩΤ.  423                                                                                                                           XAΛΚΙΔΑ   2/6/2011 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνάδελφοι.
Η πολυεθνική  LAFARGE , μέλος της οποίας είναι και η ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ, καλεί τους εργαζόμενους του Ομίλου να αγοράζουν μετοχές  της, προκειμένου, σύμφωνα  με μήνυμα του Προέδρου και Διευθύνοντος  Συμβούλου της κ. Bruno Lafont, να «οικοδομήσουμε μαζί το μέλλον»…
Όπως τονίσαμε και στη Γενική μας Συνέλευση την 26η Μαΐου, «οι εργαζόμενοι πρέπει να γυρίσουν την πλάτη στην πρόσκληση της LAFARGE  και να μην διαθέσουν ούτε ένα ευρώ για αγορά μετοχών».
Αρνούμαστε να συμβάλλουμε στην αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου γιατί θεωρούμε εμπαιγμό να μας αποκαλεί «μετόχους» και ταυτόχρονα να μας  ζητά, προκειμένου να αυξήσει την κερδοφορία της,  μειώσεις μισθών και κατάργηση συμβάσεων, ενώ την ίδια  στιγμή μοιράζει αυξήσεις (μπόνους) σε εκατοντάδες  μικρά-μεσαία και μεγάλα στελέχη της. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα «οράματά τους» που προβάλουν προς εμάς και την κοινωνία, δεν είναι τίποτα περισσότερο από ευκαιρίες για αύξηση της κερδοφορίας τους και σε καμιά περίπτωση δεν πιστέψαμε ότι έχουν καμιά σχέση με ενδιαφέρον και αγάπη προς εμάς και την Πατρίδα μας.
  • Λέμε ΟΧΙ λοιπόν σ’ αυτούς που συρρίκνωσαν από προσωπικό και παραγωγή ΟΛΑ τα Εργοστάσια του Ομίλου στην Ελλάδα. Σ’ αυτούς που αδιαφορούν  (αν δεν συμμετέχουν)  στην εισαγωγή Τσιμέντου .
  • Λέμε ΟΧΙ λοιπόν σ’ αυτούς που επί χρόνια θησαυρίζουν χωρίς να έχουν δημιουργήσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
  • Λέμε ΟΧΙ λοιπόν σ’ αυτούς που εκμεταλλευόμενοι την «κρίση» πίστεψαν ότι μπορούν να συμπεριφέρονται στους  Έλληνες όπως οι πρόγονοί τους  στις πρώην  αποικίες τους .
ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κούκουρας Ηλίας                                                              Τραγουλιάς  Παναγιώτης
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Απάντηση του υπουργείου Ναυτιλίας στον κασσελάκη για τα νησιά

Δαπανούνται ετησίως περί τα 36 εκατομμύρια ευρώ για την σύναψη συμβάσεων ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας, αναφέρει …