ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ

Πάτρα, 20/06/2011
Προς
Σωματεία δύναμης Ε.Κ. Πάτρας
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας σας προσκαλεί στην ημερίδα, που πρόκειται να πραγματοποιήσει, με θέμα:
«Από την Οικονομική στην Κοινωνική Κρίση»
   Ομιλητής της ημερίδας θα είναι ο κ. Σάββας Ρομπόλης, Καθηγητής Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Επιστημονικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Εργασίας / ΓΣΕΕ.
   Θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση, όπου οι παρευρισκόμενοι συνάδελφοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ερωτήσεις και τοποθετήσεις.
    Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στον 3ο όροφο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011 και ώρα 6.30 μ.μ.
    Αγαπητές συναδέλφισσες/συνάδελφοι,
   Η συμμετοχή σας στην ημερίδα κρίνεται απαραίτητη, τόσο γιατί τα θέματα που θα συζητηθούν είναι άκρως σημαντικά και επίκαιρα, όσο και γιατί όλα τα στελέχη που υπηρετούν το Συνδικαλιστικό Κίνημα οφείλουν να είναι ενήμερα για τις νέες προκλήσεις και τους τρόπους αντιμετώπισής τους.

 Για το Ε. Κ. Π
Ο Πρόεδρος                                         Η Γεν. Γραμματέας

Γιάννης Σουβαλιώτης                Σταυρούλα Παναγοπούλου – Νικολάου
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η γιαγιά που συγκίνησε τον Ερντογάν: «Μαζί σου μέχρι τον τάφο»

Ο Τούρκος πρόεδρος έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να τη φροντίζουν για πάντα. Όλη η …