Πάτρα: Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι του Ερυθρού Σταυρού – Προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό της Καρόλου

Οι υπάλληλοι της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης κατεβαίνουν σε στάσεις εργασίας διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.

Oλοκληρώθηκε χθες ο συμβολικός αποκλεισμός της οδού Καρόλου, έξω από τα γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Η κινητοποίηση έγινε από τους 25 υπαλλήλους του Οργανισμού οι οποίοι διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων τους.
Οι υπάλληλοι του εδώ Τμήματος του Ε.Ε.Σ. συμμετέχουν στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις του κλάδου, που σε πρώτη φάση προέβλεπαν τρίωρες στάσεις εργασίας (8-11) για χθες και σήμερα. Στο πλαίσιο αυτό σήμερα απέκλεισαν για μια ώρα (10-11) το δρόμο έξω από τα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού, τοποθετώντας ένα ασθενοφόρο.
Όπως είπαν οι εργαζόμενοι στο thebest.gr αυτή της στιγμή τους οφείλονται οι μισθοί δυο μηνών και είναι αποφασισμένοι για νέο κύκλο κινητοποιήσεων από Δευτέρα.
Οι υπάλληλοι του Ε.Ε.Σ. ανησυχούν έντονα για το εργασιακό τους μέλλον και καλούν τη διοίκηση του Οργανισμού να εξασφαλίσει το μέλλον και τη βιωσιμότητα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ - Παρουσίαση ευρωβουλευτών: Οι 35 ψηφισμένοι, οι δύο νυν και οι πέντε «προεδρικοί»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε σε εκδήλωση τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος, παρουσία του …