ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ: "Από την Οικονομική στην Κοινωνική Κρίση"

Την Παρασκεύη 24 Ιουνίου 2011, στις 18.30, πραγματοποιήθηκε ημερίδα στον 3ο όροφο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας με θέμα "Από την Οικονομική στην Κοινωνική Κρίση". Στην ημερίδα, που διοργάνωσε η Διοίκηση του ΕΚΠ, ομιλητής ήταν ο επιστημονικός διευθυντής του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ κ. Σάββας Ρομπόλης, ενώ τίμησαν με την την παρουσία τους δεκάδες συνδικαλιστικά στελέχη της περιοχής μας, τα οποία ενημερώθηκαν για τις τρέχουσες εξελίξεις σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο.
Ο κ. Σάββας Ρομπόλης ανέπτυξε ενδιαφέρουσες και επιστημονικά τεκτμηριωμένες απόψεις, ενώ επισήμανε ότι η ΓΣΕΕ είχε προειδοποιήσει εγκαίρως τόσο την προηγούμενη όσο και την παρούσα Κυβέρνηση για την επερχόμενη δημοσιονομική κρίση. Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι υπήρχε εναλλακτικός δρόμος για την αποφυγή της μνημονιακής πολιτικής, μέσω ενός δεκαετούς προγράμματος σταθεροποίησης στο οποίο θα συμφωνούσαν όλα τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 4% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο του 2024

Οι άνδρες ανήλθαν σε 345.445 άτομα (ποσοστό 35,4%) και οι γυναίκες ανήλθαν σε 630.928 άτομα …