Δεν τραυματίστηκαν εργαζόμενοι από το ατύχημα στα ναυπηγεία Ελευσίνας

Δεν τραυματίστηκαν εργαζόμενοι από το ατύχημα στα ναυπηγεία Ελευσίνας Λήξη του συναγερμού μετά την καταμέτρηση

Τελείωσε πριν λίγο η καταμέτρηση στα ναυπηγεία Ελευσίνας και όλοι είναι καλά στην υγεία τους. Το ατύχημα συνέβη όταν ένα καράβι προσπαθούσε να μπει στη δεξαμένη για να γίνουν εργασίες.

Το αυτόματα σύστημα προστασίας της δεξαμενής δεν λειτούργησε με αποτέλεσμα να βουλιάξει πριν μπει το καράβι σε αυτή. Είναι η μεγαλύτερη δεξαμενή βαριάς συντήρησης του ναυπηγείου.
Οι εργαζόμενοι εδώ και καιρό "φώναζαν" πως η δεξαμενή θέλει συντήρηση,ο ιδιοκτήτης των Ναυπηγείων όμως, ο κ. Ταβουλάρης, έκανε πως δεν τους άκουγε. Αυτή τη στιγμή, εργαζόμενοι με κίνδυνο της ζωής τους έχουν ανέβει στους γερανούς και προσπαθούν να περισώσουν ότι μπορούν γιατί γνωρίζουν ότι το ατύχημα αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο στη δουλειά τους.
Σημειώστε ότι οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι από τον περασμένο Δεκέμβρη και κάθε μήνα ο Ταβουλαρής τους υπόσχεται πως θα τους πληρώσει. Πάντως εάν η ζημιά στη δεξαμενή είναι τόσο μεγάλη όσο δείχνει,απ'ότι μας λένε,τότε πρόκειται για την αρχή του τέλους των ναυπηγείων Ελευσίνας.
Πράγμα που σημαίνει τεράστια οικονομική ζημιά για την περιοχή του Θριασίου και της Ελευσίνας.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για ΑΙΓΙΣ: Mάχη το καλοκαίρι

Ο κος Κικίλιας επεσήμανε μεταξύ άλλων πως μέσα σε 9 μήνες προκηρύχθηκαν διαγωνισμοί ύψους 1,5 …