Θανατηφόρο Εργατικό Ατύχημα. (τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι).

Ακόμη ένα εργατικό ατύχημα στα λατομεία της εταιρείας Χάλυψ συνέβη στις 14-07-2011 το μεσημέρι, όταν ένας 45χρονος εργαζόμενος στην προσπάθειά του να καθαρίσει ένα από τα μηχανήματα τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι. Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας καταγγέλλει την εταιρεία καθώς όπως αναφέρει "πριν δύο χρόνια πάλι στις εγκαταστάσεις της είχαμε θανατηφόρο εργατικό ατύχημα" Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας "η εταιρεία ΧΑΛΥΨ έχει όλη την ευθύνη στο ακέραιο, γιατί
όφειλε να είχε πάρει όλα εκείνα τα αναγκαία μέτρα εξάλειψης ή ελαχιστοποίησης των κινδύνων ατυχήματος, ώστε όλοι οι χώροι εργασίας να είναι ασφαλείς."Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας απαιτεί από το Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας αλλά και από την Δικαιοσύνη, να παρέμβουν τώρα για την πλήρη διαλεύκανση του τραγικού αυτού περιστατικού, με την επιβολή αυστηρότατων ποινών στους υπεύθυνους και επιτέλους να επιβάλει στους εργοδότες την πλήρη εφαρμογή των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας σε όλους τους χώρους εργασίας, ώστε να μην έχουμε άλλα τέτοια τραγικά περιστατικά.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κλείσιμο χωρίς κατεύθυνση για το χρηματιστήριο των ΗΠΑ

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 5,86 μονάδων (+0,11%) …