ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΑΣΟΚ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΟΣ: ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο με οδηγούς ΤΑΞΙ και ΜΑΤ έξω από το ξενοδοχείο Πόρτο Ρίο, όπου είχε προγραμματιστεί η Περιφεριακή συνδιάσκεψη των μελών του ΠΑΣΟΚ Δυτικής Ελλάδας.
Μάλιστα όταν οι οδηγοί θέλησαν να εισέλθουν στο χώρο έγινε εκτεταμένη χρήση χημικών, γεγονός που εξαγρίωσε ακόμη περισσότερο τους επαγγελματίες οδηγούς, οι οποίοι αντεπιτέθηκαν με πέτρες και ότι άλλο έβρισκαν μπορστά τους. Τελικά ορισμένοι εξ' αυτών κατάφεραν να εισέλθουν στο Ξενοδοχείο και προπηλάκισαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονταν στην καφετέρια.
Η συνδιάσκεψη αναβλήθηκε ενόψει των επεισοδίων και αρκετά στελέχη που ήδη βρίσκονταν στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα ή βρίσκονταν καθοδόν, όπως οι κ.κ. Μόσιαλος, Μίχας και Κουτσούκος, επέστρεψαν στις "βάσεις" τους άρον άρον!
Παρακάτω σας παραθέτουμε κατ' αποκλειστικότητα φωτογραφίες του ERGASIANEWS:

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Metron Analysis: Προβάδισμα για τη ΝΔ - Στη δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Πτώση για το ΠΑΣΟΚ - Πρώτος σε δημοτικότητα ο Μητσοτάκης και δεύτερος ο Κουτσούμπας Διατηρεί …