Σωματείο "ΓΑΛΑΡΙΑ": "Όλα βαίνουν καλώς εναντίον μας"!

Σωματείο "ΓΑΛΑΡΙΑ": "Όλα βαίνουν καλώς εναντίον μας"!

Το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Εργαζομένων στην κατασκευή του Αυτοκινητόδρομου Ελευσίνα - Κόρινθος - Πάτρα -Πύργος - Τσάκωνα, η «Γαλαρία» απέστειλε την ακόλουθη επιστολή προς την «Ολυμπία Οδό» Α.Ε, στον Δήμαρχο Πατρέων , Γ. Δημαρά και στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη:
«Αγαπητή «ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ» Α.Ε.
Με μεγάλη προσοχή διαβάσαμε την ανακοίνωση που εκδώσατε «σχετικά με το καθεστώς του έργου αυτοκινητόδρομου». 320 λέξεις χρειάστηκαν για να ΜΗΝ δηλώσετε ουσιαστικά τίποτα. Και μέσα σε αυτή την ανακοίνωση, ούτε μία λέξη για τους χιλιάδες απολυμένους. Μιλάτε για το «μνημόνιο συναντίληψης» με το Ελληνικό Δημόσιο, που επί της ουσίας δεν πρόκειται για
καμία πρόοδο στις διαπραγματεύσεις και δεν αναγνωρίζεται πλέον ούτε και από το νέο υπουργό Υποδομών.
Το μόνο που έχουμε να δηλώσουμε, ως πρώην εργαζόμενοι και ως χρήστες του αυτοκινητόδρομου, είναι ότι συμπάσχουμε στην δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία έχετε περιέλθει το τελευταίο διάστημα και θα επαναλάβουμε την προφορική μας πρόταση για άνοιγμα ειδικού λογαριασμού διάσωσης της εταιρείας σας. Έτσι μετά την χρεοκοπημένη Ελλάδα, εμείς, τα κορόιδα δηλαδή, θα σώσουμε και την χρεοκοπημένη σας εταιρεία. Εξάλλου, το επίδομα ανεργίας που λαμβάνουμε μας επιτρέπει περιττά έξοδα.
Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε Πατρέων κ. Γιάννη Δημαρά.
Από τον τύπο πληροφορηθήκαμε πως συγκαλείται σύσκεψη παρουσία των 9 βουλευτών Αχαΐας και του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το θέμα της Ολυμπίας Οδού, το Σάββατο 23 Ιουλίου στις 11 το πρωί, στο Δημαρχείο της Πάτρας. Πολύ σωστά δε πράττοντας, δεν μας καλείτε να παραστούμε στην σύσκεψη. Εξάλλου είμαστε το μοναδικό Σωματείο σε ολόκληρη την Ολυμπία οδό. Ακόμη σωστότερα, δεν απαντήσατε ποτέ στην πρόσκληση μας από τον Μάρτη του 2011 για την διενέργεια σύσκεψης για το συγκεκριμένο θέμα. Προφανώς δεν αποτελούμε άξιους συνομιλητές. Θα θέλαμε μόνο να σας πληροφορήσουμε πως θα είμαστε παρόντες και εμείς αύριο στην σύσκεψη, έστω και απρόσκλητοι.
Αγαπητέ κύριε Τατούλη Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε δήλωση σας, πως το θέμα το παρακολουθείται από πολύ κοντά και όταν χρειαστεί θα παρέμβετε, αλλά παρά τα προβλήματα, κατά την εκτίμησή σας το έργο δεν κινδυνεύει. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουν απολυθεί και οι 2800 εργαζόμενοι της Ολυμπίας Οδού. Αυτό θα συμβεί τον Σεπτέμβρη. Οπότε ας μην βιαζόμαστε. Και σε τελική ανάλυση εσάς δεν σας απασχολεί το θέμα, γιατί το έργο δεν πρόκειται να κατασκευαστεί πέρα από την Πάτρα, όπως επιθυμούν οι εργολάβοι και συμφωνεί και το Υπουργείο.
Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους σας καλό καλοκαίρι. Εμείς με την σειρά μας θα φροντίσουμε να είναι ιδιαίτερα θερμό.»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Η διασύνδεση αφορά το σύνολο των ταμειακών μηχανών που διαθέτει η επιχείρηση / ο επαγγελματίας, …

One comment

  1. Βαστα Θοδωρη!Ειμαστε ολοι μαζισας