Στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα των εργαζομένων στην «Αγ. Αργύρη»

Πάτρα: Στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα των εργαζομένων στην «Αγ. Αργύρη» Εισηγητής του θέματος θα είναι ο δήμαρχος Γ. Δημαράς

Το θέμα των εργασιακών σχέσεων του Δήμου με τους υπαλλήλους της πρώην ΕΤΑΑ θα απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας, κατά την προσεχή του συνεδρίαση την Τετάρτη 27 Ιουλίου στις 20.00. Εισηγητής του θέματος θα είναι ο ίδιος ο δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς.
Πρόσφατα ο Δήμος Πατρέων θυροκόλλησε στην Αγορά Αργύρη απόφαση της Δημοτικής Αρχής, με την οποία οι εν λόγω εργαζόμενοι «δεν έχουν καμία εργασιακή σχέση με τον Δήμο», ο οποίος «δεν αποδέχεται την παροχή υπηρεσίας εκ μέρους τους».
Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους έκαναν λόγο για "γκανγκστερικές μεθόδους" του Δήμου Πατρέων, για «πολιτικά γραμμάτια» του κ. Δημάρχου και «για μηχανισμούς που αναγκάζουν την Δημοτική Αρχή, άλλα να λέει πριν και άλλα να λέει μετά»!.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παράταση της απαλλαγής ΕΝΦΙΑ για διατηρητέα μνημεία και έργα τέχνης

Παράταση της απαλλαγής ΕΝΦΙΑ για διατηρητέα μνημεία και έργα τέχνης, επιτάχυνση των διαδικασιών για το …

One comment

  1. Βρε ΟΥΣΤ!και στο Δημαρχο