Διαμαρτυρία με φέρετρο και μοιρολογίστρες στο Ηράκλειο!

Η χθεσινή μακάβρια έμπνευση των ιδιοκτητών ταξί του Ηρακλείου τα είχε όλα... Φέρετρο, θυμιατά, στεφάνια, κηδειόσημο και μοιρολογίστρες!
Σε μια «σεμνή» τελετή και υπό τα βλέμματα εκατοντάδων τουριστών, οι αυτοκινητιστές «κήδεψαν» τον υπουργό και το ταξί, περιέφεραν και θυμιάτιζαν το φέρετρο στο αεροδρόμιο και σε δρόμους της πόλης, μοίραζαν κηδειόσημα με τη φωτογραφία του Γ. Ραγκούση, ενώ άλλοι μοιρολογούσαν φωνάζοντας «Γιάννη μου, Γιάννη μου», συγκεντρώνοντας τα βλέμματα των πολιτών, ντόπιων και αλλοδαπών.
Πολλοί τουρίστες μάλιστα απαθανάτιζαν τις απίστευτες αυτές σκηνές με τις βιντεοκάμερες και τις φωτογραφικές μηχανές τους, εικόνες που σίγουρα θα κάνουν το γύρο του κόσμου.
Η μαύρη αυτή διαμαρτυρία των ιδιοκτητών ταξί τερματίστηκε στην πλατεία Ελευθερίας, όταν ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Ηρακλείου Νίκος Μαρκάκης ξεκαθάρισε στους διαδηλωτές ότι δεν επρόκειτο να τους επιτρέψει να συνεχίσουν την περιφορά του φερέτρου στους κεντρικούς δρόμους.
Μάλιστα το σημείο είχαν αποκλείσει από νωρίς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες είχαν παραταχθεί μπροστά από την πορεία των αυτοκινητιστών, η οποία συνεχίστηκε τελικά χωρίς τα μακάβρια... αξεσουάρ.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μυτιλήνη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με Τούρκους τουρίστες

Ο Κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την εφαρμογή της έκδοσης της visa express ενώ διαπίστωσε την …